Trulli

Vil du gerne forkæle dig selv? Engang imellem har du fortjent at tage en off-dag, hvor du udelukkende fokuserer på dig selv. På denne dag skal du lave lige præcis det, som du har behov for. Det kunne f.eks. være at få lavet nogle behandlinger? Der findes mange kosmetiske klinikker, hvor du kan få selvtilliden helt op igen. Kosmetikklinikken, som drives af Rikke Lindby, har især fået meget ros fra kunderne. Hun bruger så naturlige produkter som muligt således, at ingen kunder kommer til at se kunstige ud. 

Kosmetik

Hvilken type behandling?

Hvis et besøg hos den kosmetiske klinik er det du vil, hvad skal du så have foretaget? Det varierer fra sted til sted hvilke behandlinger der bliver fuldført. Ifølge statistikker er der mange som vælger den behandling, der kaldes for botulinumtoksin type A (som bl.a. botox). Denne behandling går ud på at få musklerne i ansigtet til at trække sig sammen, så huden bliver blød og spændstig uden rynker. Huden bliver altså strammet op, hvilket især er noget, som ældre kvinder gerne vil have foretaget. Nogen kalder behandlingen for et ikke-kirurgisk ansigtsløft, da den i bund og grund giver det samme ønskede resultat. De mest velkendte behandlingsområder i ansigtet er ved panden og øjnene. 

Mange vælger denne behandling 

Hvis du har store problemer med rynker i ansigtet, er botulinumtoksin type A behandlingen en skånsommere behandling i forhold til et decideret kirurgisk indgreb. Det skyldes at du ved behandlingen får indsprøjtet et toksin direkte ind i hudlaget, hvorimod du ved et mindre kirurgisk indgreb får skåret hud væk. Mange kunder har været glade for behandlingen med botulinumtoksin type A, da de hurtigt har kunne se en forskel. 

Inden behandlingen foretages 

For klinikken er det vigtigt at du er helt afklaret med at få behandlingen foretaget. Inden du kan få sat gang i en behandling, er proceduren, at du kommer til at snakke med en læge på klinikken. Herved får du og lægen en snak omkring hvad der skal ske samt hvad bivirkningerne kan være ved behandlingen med botulinumtoksin type A. Efter konsultationen har du mulighed for at tænke over behandlingen i 48 timer. Hvis du fortsat er frisk på at kaste dig ud i behandlingen, så er klinikken klar til at gøre det.

Selvforkælelse

Andre typer behandlinger 

Mange kosmetiske behandlinger bliver mere og mere videreudviklet således, at man finder nye metoder til at foretage forskellige behandlinger. De forskellige teknikker er med til at finde ud af, hvordan man opnår det bedste resultat med en pågældende behandling. Udover botulinumtoksin type A behandlingen, findes der f.eks. også Fillers, Profhilo, ultralydsbehandling, Mikrosklerosering og meget mere.