Trulli

Det kan lyde utopisk, når nogen siger, at du med simple tips og tricks kan gøre dit sexliv endnu bedre. Får mange lyder det nok som en uopnåelig drøm eller en simpel umulighed. Der er dog nogle simple råd, som mange vil kunne få meget ud af, hvis holder dem i baghovedet. 

Det vigtigste er dog at vide, at der ikke er nogen sandhed om, hvordan man gør det mest rigtigt, når det handler om sex. Det afhænger af, hvem man er, og hvad man synes er rart. Derfor synes du måske, at det lyder lidt fjollet at komme med nogle simple råd og tips, der skal påstå, at gøre ens sexliv bedre. Ikke desto mindre er det meningen med denne lille artikel. 

Læs den og bliv inspireret, hvis du ønsker at give dig selv muligheden for at reflektere over, om du og din partner kan udvikle jeres sexliv i en endnu bedre retning. God fornøjelse med at læse videre!

Glad par i seng

Sørg for god tid

En af de måske vigtigste hemmeligheder bag et velfungerende sexliv er tid. I en presset hverdag kan det ofte være svært at finde god tid til selvforkælelse og hygge. Og når børnene endelig er lagt i seng eller fodboldkampen endelig er slut, så klokken måske blevet mange og du er træt, og så er der hverken tid eller overskud til det helt store. 

Derfor bør du overveje, om den fodboldkamp eller tv serie virkelig er så vigtig at bruge hele aftenen på, eller om der er en mulighed for, at I sammen kan gå lidt tidligere i seng. Det giver nemlig både mere tid og I er måske ikke helt så trætte. Ofte kan lysten til sex også være fraværende, fordi du ved, at klokken er mange og du skal tidligt op i morgen. 

Derfor bør du en gang imellem forsøge at sørge for, at i går tidligere i seng og derved har bedre tid til at forkæle hinanden og nusse, hvilket sandsynligvis vil resultere i bedre sex, end hvis det hele sker på kort tid sent om aftenen.

kondom

Lad det vare i længere tid

Det kan ofte været et kæmpe antiklimaks, hvis I har brugt længere tid på endelig at få tid til hinanden og tid og lyst til sex, og så varer det hele kun i få minutter. Det lyder som en kliche, og mange kender nok situationen, der umiddelbart virker ret svær at gøre noget ved. Der er dog i dag gode muligheder for at komme netop det problem til livs. 

Hvis du sidder derude som mand og ønsker at hold længere, når først I er kommet i gang, eller du har en partner, som gerne vil holde lidt længere i sengen, så kan du eksempelvis kigge nærmere på den type kondomer, der netop er udviklet til, at manden skal kunne holde længere. Du kan også overveje, om I kan sætte tempoet lidt ned hele vejen igennem og bruge mere tid på forspillet, så I begge er helt i zonen, når det hele skal afsluttes.