Trulli

Flere og flere har fået øjnene op for, hvor vigtigt det er at sætte ind på alle fronter, når det handler om at brandsikre bygninger. Det er særligt de store åbne rum i en bygning, der kan udgøre en optrappende risiko for at en brand kan sprede sig. Men ved at investere i brandgardiner, kan du stoppe ilden, da gardinet har en hæmmende effekt på brand. Herunder kan du læse mere om, hvordan du kan brandsikre dit hjem – blandt andet ved at få købt dig nogle brandgardiner, som kan øge sikkerheden.

brandsikring

 

Sådan fungerer brandgardiner i praksis

Så gør dit hjem og arbejdsplads mere tryg med brandsikre med gardiner, der hurtigt rulles ud, hvis uheldet skulle opstå. Det er en dug opbygget i letvægtsmaterialer med en ekspanderende kerne, som vil lukke af for brand og røg og dermed forhindre en mulig spredning heraf. Særligt store kontorer, lagerhaller, sygehuse og museer kan have gavn af brandgardiner. Med brandgardiner kan man udnytte den store plads i den daglige brug, fordi de ikke fylder i rummet.

ildebrand

 

Hvad er brandgardiner?

Brandgardiner er en moderne brandløsning som bruges af mange store virksomheder, fordi de netop forhindrer branden i at blusse op og røgen i at sprede sig til hele lokalet og de andre rum i bygningen. Som alternativ kan man bruge brandgardiner i stedet for hejseporte og skydedøre til brandsikring. Desuden har de den fordel, at de ikke ødelægger rummets æstetik på samme måde som andre brandsikringsløsninger gør. 

Brandgardinerne rulles automatisk ud i tilfælde af brand, og de har den funktion, at de opdeler rum og lokaler i sektioner for netop at forhindre branden i at sprede sig. Brandgardinerne kan som sagt bruges til at opdele store rum i mindre sektioner, men de kan også bruges til at lukke af for trapper, elevatorgange og butikker i storcentre.