Trulli

Har du et helt fantastisk hjem, men hvor du på en eller anden måde føler ubehag i kroppen over at være for mane timer ad gangen, så kan det sagtens tænkes at du er én af de mange der har en dårlig akustik, som du slet ikke kendte til før nu.

Skab velvære ved at skabe bedre akustik derhjemme

Det er de færreste der tænker over hvordan akustikken er i hjemmet og der er endnu færre der tænker over, hvad dårlig akustik gør ved os fysisk og psykisk. Det kan nemlig være udmattende for kroppen hele tiden at skulle håndtere støjen i et rum hvor akustikken bare ikke er i orden.

Der er heldigvis simple løsninger på hvordan du kan skabe en bedre atmosfære i form af bedre akustik derhjemme hos dig selv. Inde på hjemmesiden https://www.nicetapet.dk/interioer/akustikpaneler/akustikpaneler, kan du læse om akustikpaneler og se det udvalg der findes her.

Du vil hurtigt opdage at det faktisk ikke behøver at være grimt at montere disse akustikpaneler, fordi de efterhånden er designet til at skulle kunne passe ind i ethvert hjem. Faktisk vælger nogle endda at montere mere end hvad nødvendigt er, fordi de bare synes de skaber noget særligt for dem.

Smukt design og bedre akustik. Foto: Unsplash

Der findes både lofter og paneler der kan hjælpe dig til en bedre akustik

Er du ikke så meget til panelerne, så kan du gøre det mere diskret ved at montere et akustikloft i stedet. Også her vil du opdage at der virkelig er tænkt over et passende design. Du kan blive inspireret og få mere viden på linket her: https://www.nicetapet.dk/interioer/akustikpaneler/akustiklofter.

Det der sker når et rum støjer og pludselig bliver uudholdeligt at være i for længe ad gangen er at lydene bliver kastet fra den ene flade til den anden. Hvis alle fladerne er hårde, vil lydene kastes tilbage med endnu større kraft og støje mere end hvad du måske anede.