Trulli

Har du også før tænkt over, hvorfor der er nogle magneter, der er meget stærkere end andre? Det kan være, du specifikt har tænkt over pottemagneter, og hvorfor de er så stærke. Hvis det er tilfældet, så er du havnet på den helt rigtige artikel. Her kan du nemlig læse lidt mere om, hvorfor pottemagneter er så stærke.

Hvad er en pottemagnet?

Det kan godt være, du slet ikke er klar over, hvad en pottemagnet er. Så er det selvfølgelig lige noget, der skal afklares først. For at sige det kort, så er en pottemagnet en form for magnet, der er indkapslet i en stålpotte. Det lyder måske lidt underligt, hvorfor man ville vælge at lave et produkt med denne måde, en det giver faktisk rigtig god mening.

Her får pottemagneterne deres styrke fra

Der er nemlig en særlig grund til, at pottemagneter er meget stærke. Når man har en magnet i en stålpotte, så forstærker dette magnetens styrke, hvilket betyder, at du har en meget stærkere magnet. Det er tilmed en meget stærk magnet, som kan bruges i flere f.eks. industrielle forhold. Hvis du er i tvivl om, hvordan en pottemagnet ser ud, så se en pottemagnet her.

Hvorfor er det smart?

Men pottemagneter er ikke bare stærke, de er også enormt smarte. Når man opsætter ting med magneter, så giver man jo netop sig selv muligheden for at ændre det igen senere. Du skal ikke være nervøs for, om magneterne holder – for det gør de. Pottemagneter bruges f.eks. under industrielle forhold, hvor der skal være plads til en hverdag fyldt med forandring. Det kan være, at du eller I godt kunne bruge pottemagneter i jeres forretning? Det er smart, fordi man slipper for besværet med at bore og sætte op og lave mærker. Når man sætter ting op med pottemagneter, så går det nemlig ikke bare hurtigt – det er også skånsomt.

Hvilke slags pottemagneter findes der?

Der findes flere forskellige pottemagneter, man kan købe alt efter behov. Du kan f.eks. få pottemagneter ferrit, pottemagneter neodym. Hvis du skal bruge pottemagneter til indendørs brug, så kan du med fordel bruge en neodym pottemagnet. Denne er nemlig ikke beskyttet, og det betyder, at der er risici for at opstå rust. Det er derfor selvsagt ikke særligt smart, hvis man bruger denne magnet udenfor. Der skal du have fat i en anden slags. Skal du bruge en pottemagnet til udendørs brug, så kan du til gengæld gøre brug af ferrit pottemagneten. Denne kan holde til næsten alt vejr, og du skal derfor ikke være bekymret for, om der kommer til at ske noget.

Skal du bruge pottemagneter?

Det kan være, du allerede er kommet i tanke om et formål med pottemagneterne. De kan bruges til mange ting, så det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Hvis du skal bruge pottemagneter, så kan du altid finde nogle på nettet. Du kommer med garanti til at blive glad for dit valg, når du finder ud af, hvor let det er.