Trulli

Har du en virksomhed, du gerne vil have flere mennesker til at kende. Det er et helt normalt problem, hvis du har en nyoprettet virksomhed. Du har fundet produktet du vil sælge, du har fået de rette medarbejdere, nu skal du bare promovere. 

Der er selvfølgelig mange måder at skabe eksponering, og ikke alle er den rigtige til dig. Derfor er her en guide til, ikke blot at få den bedst mulige eksponering, men også til den rigtige eksponering til det rigtige publikum, hvilket altid er utroligt vigtigt, når man gerne vil nå ud til sine potentielle kunder.

Sociale medier

 

Lav en hjemmeside

Hvis du ikke har fået det gjort endnu, er det med at få lavet en hjemmeside. Næsten alle mennesker i denne tidsalder er nødt til at have en hjemmeside. Det er en smart måde at få skabt et overblik over alle dine profiler, dine sociale medier og alt det andet.

Det er smart hvis du sælger noget. Du kan oprette en salgshjemmeside. En salgshjemmeside kan hjælpe dig med at få dine ting solgt, hvis du er nyopstartet og ikke har råd til husleje i en fysiskbutik. 

En hjemmeside giver også dit brand en mere seriøs side. Dette gør sig især gældende for det ældre publikum. Hjemmesiden som eksponeringsmetode er også helt klart bedst til det ældre publikum. Det skyldes, at mange af de ældre endnu ikke er kommet på de sociale medier. Overvej derfor hvilken målgruppe du vælger. 

Hvis du gerne vil lave en hjemmeside, kan du købe et domæne til den på Yay hosting.

Megafon

 

Få skrevet SEO-tekster

En SEO-tekst er en smart måde at få eksponering på, hvis du i forvejen har en hjemmeside. Måden SEO-tekster fungerer på er at, de fremmer din hjemmeside i googlesøgningen. Det fungerer ligesom hvis du betaler nogen for at tale godt om dig. 

På grund af teksterne registrerer googles algoritmer den øgede opmærksomhed på din hjemmeside, og fremprioriterer den i forslag på google. Disse tekster bliver mest brugt til at fremme eksponering på din hjemmeside. 

Brug sociale medier

Sociale medier har taget verdenen med storm. Især hos de unge. Hvis du gerne vil tiltrække de unge med dit produkt, er et kvalitetsprodukt ikke nok. Din virksomhed er nødt til at have en personlighed ud af til. 

Udover din virksomheds egen instagram kan du også bruge influencers til promovering. På den måde kan du få kendte mennesker til at vise hvor gode dine produkter er.