Trulli

For mange af os går der sommetider lidt for meget hverdag i livet, hvor vores praktiske vaner i for eksempel valg af tøj smitter af på vores kreativitet og selvtillid på en måske lidt for, ja, hverdagsagtig måde. Hvorfor egentlig henkaste den frække, dybrøde læbestift og stiletterne til weekenden eller det frække undertøj til en gang hvert halve år?

Gratis lagerfoto af artwork, bh, erotisk

Dit inderste jeg

Det er pirrende at have en hemmelighed, og hvis du gemmer på et par elegante hofteholdere og en bundløs bodystocking under dit hverdagsprofessionelle outfit, vil det smitte af på din udstråling som i en fræk hemmelighed. Din kæreste vil uden tvivl også finde hele din garderobe langt mere spændende, når fantasien kan få lov at blomstre omkring, hvad du i dag gemmer på under blazeren.
Sådan kan selv hverdagen få et ekstra krydderi, der sætter gang i fantasien.

Frækt undertøj sætter gang i legen

Det rigtige undertøj fremhæver dine kvindelige former og bevarer dine inderste hemmeligheder lidt endnu, så din partner bliver pirret fra vid og sans. Frækt undertøj gør også meget for vores egen lyst, og vi bliver selv mere legende og sensuelle, når vi ved, at der under sommerkjolen gemmer sig en bundløs trusse. Straks er fantasien i gang, og en sensuel leg udvikler sig henover hele dagen mellem dig og din partner. 

Gratis lagerfoto af afslapning, bikini, blomster

En energidrik til selvværdet

Når vi føler os sexede og eftertragtede i vores partners øjne, giver det os selvtillid og en kreativ energi flyder igennem os. Måske får vi igennem lingeriet under kjolen mere umiddelbar lyst til at sende frække sms’er til kæresten i løbet af dagen og ideer til nye, frække lege i soveværelset.
Mulighederne for frække lege og udforskende, intimt samvær med din partner er uendelige med frækt undertøj suppleret med intimlegetøj og kostumer. Flirten starter fra dit inderste jeg, følg linket og gå på opdagelse i det spændende udvalg af frækt undertøj.