Trulli

En sjov fest kommer sjældent af sig selv, i hvert fald ikke i disse corona-tider. Det er nødvendigt med en god planlægning, og sikke dag et væld. 

Du har rigelig af tid til at planlægge din næste fest, nu hvor festerne er blevet så begrænsede.

Du har rig mulighed for at finde på den bedste og sjoveste fest. Men hvordan i alverden skal du så bærer dig ad med at finde det? 

Den sidste fest skal toppes, men med restriktioner og en genial fest i baghånden, hvordan skal du så finde den næste bangerfest?

Heks

Underholdning for alle sjove mennesker

Du er fuldstændig nødsaget til at finde en fest, der har rum for at inkluderer alle. Der skal ikke være mulighed for, at nogen ikke kan være med eller ikke har lyst til at være med. 

Det betyder dog ikke, at de ikke skal udfordres. En fest, der forløber uden klager, brok og sure opstød, er en kedelig fest. Så balancegangen skal findes derimellem. 

En vinder til alle fest – som holder sig inden for sundhedsstyrelsen retningslinjer – er en udendørs aktivitet for alle i gruppen, eventuelt med en udklædning. 

Hvorfor ikke prøver noget vild og uventet? Det kunne være rollespil eller et indendørs mordmysterie. Det kunnen være et escape room eller noget helt tredje. 

Cowboyhat

Book et event med kostumer

Skulle det have nogen som helt interesse for dig og din fest med udklædninger, larm, gådeløsning og højt humor, så er din næste fest vist fundet. 

Du kan besøge dette eventbureau og finde noget, som din vennegruppe eller familie ville finde særlig spændende. 

Hvis ikke du finder noget, har du simpelthen ikke ledet længe nok. 

Den sjove fest kræver udfordringer. Den kræver, at du tør smide dine venner ud i situationer, de ikke har prøvet før. Dér bliver det først rigtig sjovt.