Trulli

Vi har efterhånden kendt til corona-restriktioner i godt et år nu. Nu er det påske, og ting er stadigvæk ikke, hvad de engang har været. Desværre. 

Hvordan det står til med måden vi alligevel forsøger at holde fest på, kan du læse mere om i følgende artiklen her. Du kan også læse mere om, hvilke muligheder, der faktisk byder sig for dig og dine venner og familie. 

Få ny viden og nye tips til hvilke online tilbud, der eksempelvis eksisterer, når du skal holde forsamlinger. De forsamlinger, det nu kan blive til. Og det har selvfølgelig dybt alvorlige konsekvenser for vores medmennesker i dette samfund, hvis vi ikke indordner os anbefalingerne og restriktionerne.

udvalg af spiritus

Hav en fest online

Vi savner vel nok alle store fester og glade dage. Hvor familie og venner mødes fra nær og fjern. Hvor vi får stemningen op til en højere enhed med latter, dans, snakke og ren glæde. Ofte har alkohol noget at skulle sige i denne forbindelse. Danmark er kendt for at være en kultur, der holder af alkohol. 

Og ikke mindst dens kunnen i forhold til at få vi mennesker til at sænke vores facader for en stund. Den gør, at vi kommer nærmere hinanden til festlige anledninger. Rigtig mange dyrker også arrangementer, der i sig selv har som hovedformål at smage på alkohol. Rigtig mange kender til eller har hørt om vinsmagning eksempelvis.

Ginsmagning

Ligeledes findes øl-, rom – og ginsmagning. Og sidstnævnte er i særdeleshed en eksklusiv og populær beskæftigelse. Med ginsmagning får du serveret lækre og forskellige udgaver af gin, du selvfølgelig drikker på stedet. Der kan være gin-udgaver af en højere klasse til dyre penge. 

Dermed er det en eksklusiv oplevelse, mange i høj grad nyder. Oplevelsen indebærer også en ekspert, der fortæller om de forskellige former for gin, og du må selvfølgelig købe ginflasker med hjem. 

Det rare og festlige også ved arrangementet ginsmagning er, at det selvfølgelig foregår i hold. Du vil derfor komme i snak med andre i løbet af “turen”.

en glad mand

Kom til online ginsmagning

Covid-19 og de hårde, men nødvendige corona-restriktioner, har selvfølgelig også gjort, at folk heller ikke kan mødes i et større antal fra alle mulige steder og smage på gin. Tilgængelig tilbyder kundernes populære favoritter online ginsmagning, hvor du i fællesskab med andre gin-entusiaster kan komme til ginsmagning igen eller for første gang. 

Mange udbydere har efterhånden stor erfaring med at arrangere online eller virtuel ginsmagning for virksomheder, foreninger, venner og familie m.m. 

Med et savn til ginsmagning eller en lyst til at prøve denne festlige begivenhed af, er det da en oplevelse mange mener er værd at prøve. Nu hvor mulighederne for at komme ud i virkeligheden og mingle bare er enormt begrænsede.