Trulli

Vi lever i en tid, hvor vores forbrug har indhentet os. Det er ikke altid en god idé at købe nyt hele tiden, fordi vores planet simpelthen ikke kan følge med. Derfor kan du undersøge muligheden for at købe nogle af dine ting brugt i stedet for, at de skal komme frisk fra samlebåndet. Det gælder alt elektronik som for eksempel din næste hårtørrer. Læs videre her og lær mere om fordele ved brugte ting og sager. 

Der er behov for, vi tænker anderledes over vores forbrug. I stedet for at købe nyt igen og igen bør vi snarere overveje, hvad vi egentlig har brug for, så vi ikke overforbruger. Det fører nemlig til en masse ressourcespild, som måske kunne være undgået.  

Derfor er brugte ting og sager på vej til at komme i høj kurs. Har du overvejet at bruge dine penge på en brugt hårtørrer? Hvis nu kvaliteten er den samme som ny, men du får den til en billigere pris? Mens du samtidig undgår den dårlige samvittighed, der kommer af at købe nyt hele tiden. Det lyder som en god deal.  

Dit hår er ligeglad med om din hårtørrer er brugt eller ny. Foto: Unsplash

Gør en forskel med brugte varer 

Særligt når det kommer til elektronik, så er det vigtigt, vi ændrer vores vaner og bruger de ting, vi har. Tænk over det. Dit hår er i princippet ligeglad med, om hårtørreren er ny eller brugt. Derfor behøver du sådan set heller ikke spekulere for længe over det. Hvis kvaliteten er den samme, så er det bare med at slå til.  

Ikke nok med du gør en forskel på planeten, du har også mulighed for at spare gode penge ved at købe tingene brugt frem for nye. Hos Blue City kan du finde elektronik af enhver art brugt og til billige penge. Gå på opdagelse allerede i dag.