Trulli

Livet har mange spændende facetter, og det skal udforskes på mange forskellige måder. Det kan være udfordringer, der skal prøves. Drømme, der skal udforskes. Svære tider, som skal leves. Men livet er også nydelse, og at læne sig tilbage i stolen med et godt glas gin og tonic efter en lang dag. Ligesom det er drikken, der skal serveres, når gæsterne kommer, og at hyggen skal have en ekstra tand. Se her, hvis du vil lære mere om gin.

livet skal leves

Gin har en lang historie bag sig

Gin har eksisteret i mere end trehundrede år, men startede egentlig ud med at være en medicinsk drik med enebær. Den medicinske drik opstod i Holland, hvor man mente, at den havde helbredende kvaliteter i forbindelse med sygdom. Senere hen fik englænderne smag for drikken, og de begyndte derfor at destillere den til eget brug. Men det var ikke i medicinsk form. Ginnen blev for englænderne i stedet en alkoholisk drik. 

Gin og tonic findes i mange flaske- og smagsdesigns

I de seneste år har ginnen fået en renæssance, da flere og flere har fået smag for denne drik. Især i form blandingen gin og tonic. Gin findes i et utal af flaske- og smagsdesigns, og ligeså gør tonic. Vil du lave den perfekte gin og tonic, da kan du lade dig inspirere af følgende opskrift. Gin og tonic er en helhedsoplevelse, så gør dig selv den tjeneste at gøre noget ud smagen og det æstetiske udseende. 

Det hele starter med at finde dine flotteste glas frem. Herefter kan du lægge en agurkeskive i bunden af glasset, og fylde glasset godt med is i. Når isen er lagt, fylder du gin i og topper med din yndlingstonic. Voila, og så er din gin og tonic klar. 

Gin kan købes med mange forskellige smage. Den findes for eksempel med et twist af enebær, ingefær eller hvad med ananas?

gin og tonic tilbehør

Den perfekte gave

Mangler du ideer til, hvad du skal give i gave til enten venner eller voksne familiemedlemmer. Ja, så kan en gin være den perfekte gave, fordi den er blevet hip at drikke, og at have hjemme i barskabet. Og ved at give en gin som gave, da vil du være helt sikker på, at festen eller den næste komsammen ikke bliver kedelig. Medmindre selvfølgelig – at værten eller værtinden gerne vil beholde ginnen helt for sig selv.