Trulli

Julen nærmer sig med hastige skridt. Juletiden er tit en travl periode for mange virksomheder. Ligeledes er det en tradition på mange arbejdspladser, at medarbejderne får julegaver. Traditionen er en god måde at vise værdsættelse for medarbejdernes hårde arbejde gennem året. Det er dermed en god ide at skabe denne tradition i sin virksomhed – store som små organisationer. Det kan dog hurtigt blive uoverskueligt at finde på gaver og købe dem. Hjælpen er heldigvis ikke så langt væk. 

julestemning

Lad dine medarbejder vælge deres egne gaver

Flere virksomheder er i årenes løb poppet op med smarte løsninger til firmajulegaverne. Der findes løsninger så du, som ejer eller chef, selv kan vælge gaverne online ved få klik. Det er tit mere tidsbesparende end at købe gaverne i en fysisk butik. 

Medarbejderne har dog også muligheden for selv at vælge, hvad de ønsker. Dette gør dit job meget nemmere. Sæt en beløbsgrænse, og lad dem, via den rette hjemmeside, vælge i mellem forskellige gaver. Så slipper du ligeledes for brok over, at det ikke lige blev en Rosendahl skål igen i år, som nogle have forventet. Her kan alle vælge deres favoritter i bland-selv-slikken.

håndtryk med en kunde

Køb også en julegave til dine kunder

Glade medarbejder giver oftest bedre arbejde og længere varige stillinger. Ligeledes er det også vigtigt at have glade kunder. Det kan derfor være en god ide at give julegaver til sine faste eller eventuelle store kunder. Så yder I, som virksomhed, en ekstra god og speciel kundeservice – hvilket de fleste ønsker i et samarbejde. Det får kunden til at føle sig velkommen og som en del af jeres virksomhed. 

Dette kan eksempelvis være relevant i et revisionsfirma eller lignende. Køb julegaver til kunder, og lad ordet spredes om jeres gode kundeservice. Det kræver selvfølgelig også, at I resten af året yder god service og arbejde. Hvis jeres kunder ikke er bevidste om denne ekstra service, vil det kunne hive gode point hjem. Det er dermed en fantastisk måde at bibeholde kunder på, da I giver dem en grund til at vælge netop jeres firma. Så skal det nok blive en god jul.