Trulli

Stresscoach Anders Elholm Jeppesen

Stresscoach Anders Elholm Jeppesen kan jeg hjælpe dig med stressreduktion og stresshåndtering.

Hvad enten du kommer som privatperson eller gennem din arbejdsplads, så tager vi fat på at fjerne stressen i din tilværelse. Der er altid langt mere, der kan gøres for at reducere stressen end vi som udgangspunkt tror.

Elholm Coaching tilbyder et stressforløb på 8 samtaler og varigheden varierer mellem 2 til 4 måneder.

I forløbet lærer du i første omgang, hvordan du reducerer stressen i kroppen, så du får det bedre både fysisk og mentalt. Når der er faldet mere ro på kroppen og hovedet sættes der fokus på, hvordan du fremadrettet håndterer stressede situationer bedre, så du kan forebygge stress og trives godt i din hverdag.

Dit udbytte af forløbet:

  • Reducering af fysisk og mental stress.
  • Du lærer at håndtere stressfaktorer konstruktivt.
  • At være proaktiv og forebygge stress, når de første stresssignaler viser sig.
  • Bedre trivsel på arbejdspladsen gennem fokus på muligheder og indflydelse fremfor vilkår og begrænsninger.
  • Ændring af fastlåste og hæmmende tanke- og handlemønstre.

Et stresshåndteringsforløb kan fungere som en forebyggende indsats overfor medarbejdere, der har risiko for at udvikle stress, eller hjælpe medarbejdere, der allerede har alvorlig stress, med at blive på – eller vende tilbage – til jobbet.

Kundeudtalelse fra Jonathan:

“I sommeren 2018 blev jeg ramt af en omgang stress, som jeg for det første nægtede at indse, men som jeg også havde svært ved at bearbejde. Jeg var startet på et nyt job, som krævede, at jeg kunne holde overblikket i pressede situationer. Der var mange tilpasninger ift. mit tidligere job, og der gik efterhånden længere tid, siden jeg sidst havde oplevet følelsen af overblik og overskud. Tværtimod var det så slemt, at jeg oplevede angstlignende tilfælde, og dér gik det op for mig, at jeg skulle bruge hjælp til at afhjælpe mine udfordringer. Måske var det mest oplagte valg en psykolog, men valget faldt på Anders, som sidenhen har vist sig at være en vanvittig god løsning. Anders stillede mange reflekterende spørgsmål, som i hvert fald gav mig meget selverkendelse til at forstå og erkende, at jeg faktisk også kunne blive ramt af stress, selvom jeg troede anderledes. Herudover blev jeg opmærksom på mine stresssignaler, hvilke værdier jeg prioriterer på arbejdspladsen og et væld af andre brugbare redskaber, jeg ikke ville være foruden. Forløbet gavnede mig ufatteligt meget, og jeg har lært mange ting om mig selv, som jeg umiddelbart ikke var klar over. Vigtigst af alt er dog, at overskuddet er tilbage, overblikket er tilbage og det samme er humøret”

Kontakt Elholm Coaching

Er du stresset og har brug for hjælp, så skriv til Elholm Coaching på mail info@elholm-coaching.dk eller ring på telefonnummer 51935003.

Som coach har Anders kunder fra Frederikshavn, Hjørring, Aalborg, Sindal, Sæby og Brønderslev, men er det fysiske møde ikke en mulighed, har Anders Elholm Jeppesen også stor erfaring som online coach og kan tage samtaler via Zoom, Skype og Teams.