Trulli

Kæmper du tit med spændende i nakke og ryg? Det kan også være at du allerede ved hvad årsagen til dine gener er, nemlig at du er lidt dårlig til at stå rank. En dårlig kropsholdning kan fører til mange former for smerter. Tit starter det med ryg og nakke, men hvis der ikke bliver taget hånd om problemet kan smerterne forplante sig til andre dele af kroppen. 

Ret ryggen ud

Hjælp hinanden 

Selvom man skulle tro at det at stå pænt og rank ville være en nem ting, når nu det modsatte giver smerter. Så er der rigtig mange danskere som har svært ved at stå rigtigt. Man kommer til at synke sammen i ryggen eller også står man alt for ret op og ned i en forkert vinkel. 

Ikke desto mindre er det en god ide at forsøge at arbejde på ens holdning. Måske det kan gøres til et lille familieprojekt. På den måde kan din kone eller mand måske hjælpe dig ved lige at sige til når du står og hænger. Hvis du skal minde din ægtefælle om det, vil du måske også blive opmærksom på din egen holdning, når du ser at den anden hænger lidt. Ofte lægger man slet ikke mærke til at man gør det, det er bare blevet ens normale måde at “slappe af” på. Ved at blive husket på at tænke over hvordan man står og sidder, så kan man måske få ændres denne vane. 

smertefri

Få en hjælpende hånd 

Hvis du ikke føler at du har succes ved selv at ændre din kropsholdning, så kan det være du skal prøve det smarte holdningskorrigerende tøj. Ved at hav en holdningskorrigerende t-shirt på så vil du mere aktivt få hjælp til at holde din ryg i den rigtige position. For den vil støtte og presse din ryg de steder hvor det er nødvendigt. Og derfor vil den kunne afhjælpe de smerter du måtte have. Det har diverse rest påvist. 

Tit er det en god ide at vælge de stykker holdningskorrigerende tøj, hvor du kan lukke og åbne med en lynlås. For tøjet skal sidde meget stramt på kroppen for at give den nødvendige støtte og derfor er det meget nemmere at få det på, hvis der er en lynlås.