Trulli

Hvordan er du kommet ind i det nye år? Vi har formentlig som hele menneskehed den forhåbning, at bare 2021 bliver bedre end 2020, så skal det hele nok gå. Men måske har du, som rigtig mange andre af os, også turdet at drømme lidt større end det. Du har også turdet sætte dig et nytårsforsæt, hvor du skal træne, du skal have mere energi, du skal stoppe med at ryge osv. Langt de fleste at disse nytårsforsæt fejler desværre. Du får her en lille reminder, det skal hjælpe til at holde dig på dupperne. 

Eftertænksomhed

Få fikset jeres printerrum

Når du står for tiende gang i det printerrum og brokker dig over, at der ikke er bestilt toner til printeren. Så lad være med at råbe og gør et stort show ud af det. Sæt dig ned ved dit skrivebord og klik dig ind på Tonerland.dk og få så bestil de tonere. Det giver ingen mening at hidse sig op og gøre ingenting. 

Ligesom dit nytårsforsæt om at stoppe med al den fastfood, så hjælper det ikke, at du nu her i februar sidder og ærgrer dig over eller bander over, at det ikke lige gik, som du ønskede. 

Nej, drop hellere selvmedlidenheden og gør noget ved det. Det er da ikke for sent at ændre dit liv. Hvis du virkelig gerne vil træffe de rigtige beslutninger, lægge dit liv om, så gør det hver dag og hele tiden. 

Det nytter intet at stå med store, tomme år sent ud på nytårsaften. Ændringer i dit liv sker meget sjældent, når du har fået en drink eller to for meget og kigger skeptisk på dit liv. Ændringerne sker hver dag og hele tiden husk det. 

Utilfreds med dine negle?

At ændre sit liv, at lægge dit liv om drejer sig om mere end bare fastfood. Det er en ny måde at se livet på. Det er måde at se livet på, hvor du pludselig skal i køkkenet, hvor du pludselig skal i fitnesscentret, hvor du skal have lavet gellack negle

Det er et liv, hvor du aktivt vælger og vrager i dit liv. Hvor du er stærk og tør træffe de svære beslutninger. Det giver overskud og det giver et overblik, du ændrer dit liv med. Det er i den grad de små valg, der styrer og kontrollerer dit liv. Så en lille ændring som at ændre dine negle eller give det i gave til kæresten, er det lille skridt, der hjælper det store på vej. Det er måden at tage beslutninger i egen hånd og gøre præcis, som du ønsker at gøre. 

Visionær

Brug tiden, hvor det giver mening

Og husk så, at en ændring ikke sker ved, at du bruger al din tid der, hvor du ikke skal bruge den. 

Glemmer du lige, at du faktisk var i gang med en ændring i dit liv en gang, så er det surt, men heller ikke værre end det. Glemmer du det flere gange, så overvej kraftig, om din taktik er den rette. 

Brug nu tiden der, hvor den giver mening for dig – og husk nu, at nytårsforsættet er et nyt liv.