Trulli

Har du prøvet at stå i supermarkedet uden at kreditkortet gad fungere? Eller har du bare en tendens til altid kun lige at kunne klare den, så det hele kører rundt. 

Måske skulle du overveje at lægge dine penge nogle steder, hvor de faktisk kan generere flere penge på langt sigt. Det hedder en investering og er en rigtig god måde at tjene penge. 

De kan selvfølgelig gå op og ned, men i det mindste har du en reserve eller et overskud, du kan tage fra, hvis det bliver nødvendigt. Den bedste investering bliver pengene liggende i lang tid. 

Valuta

Aktier kræver stor viden og kunnen 

Du har sikkert en ven eller måske har du hørt om en, som tjente en hel masse penge på sine aktier. Fra den ene dag til den anden blev den mere en tidoblet. 

Hvis man er så heldig, skal der ikke smides mange penge ind i projekt, førend det giver et stort beløb tilbage. 

Desværre er det langt fra os alle sammen, der kan være så heldige, eller have så stor og god viden om et selskab. 

Vi andre må nøjes med de lidt mere sikre investeringer. Vi må nøjes med spinklere gevinster. Vi må investere langsigtet og i gode solide aktier. 

Hvis ikke det allerede var åbenlyst for læseren, er f.eks. flybranchen altid risikabel at satse på, er du i tvivl om hvorfor, så overvej vores nuværende situation.

Omvendt er der store virksomheder, der ofte klarer sig ret fornuftigt selv gennem de værste kriser. Det kunne være forsikringsselskaber. 

Vil der altid være et behov, for de du investerer i? Og vil det altid være den virksomhed, der kan levere den bedste kvalitet? Lignende spørgsmål, skal du stille dig selv. 

 Graf

Bitcoin-æraen er stadig brandvarm

En anden fantastisk måde at investere dine penge er i bitcoin. Ofte vil du høre fra skeptikeren, at det er for sent. 

Prisen på en bitcoin er så høj, at det ikke kan betale sig at købe sig ind på markedet. Disse skeptikere, er dog ikke særlig bevidst om bitcoin-æraen og potentialet – bliv evt. også klogere ved at læse anmeldelsen her om Bitcoin Era.

På linket kan du læse om starten på denne kryptovaluta, der tog hele verden med storm – og gør det til stadighed. Du kan læse, hvor du kan investere i dem. 

Du kan læse dig frem til, om det er en god ide at investere i en kryptovaluta. 

Der er et væld af fantastiske muligheder, når det kommer til investeringer i kryptovaluta, hvorfor i alverden har du ikke opdaget dem endnu og fået investeret. 

Har du råd til at misse endnu et bitcoin-boom? Så begynder det at hjælpe lidt på humøret, når du står i supermarkedet og bare hiver et andet kort frem fra lommen – selvfølgelig er din konto ikke løbet tør.