Trulli

Julen nærmer sig, og du ved, hvad det betyder. Du skal endnu engang ud at finde på en gave til samtlige af dine venner, og du skal naturligvis sørge for at ramme ned i lige præcis det, de står og mangler. Det er ikke altid let, og somme tider kan det nærmest være så stressende at skulle købe alle de gaver, at man helt glemmer at have det hyggeligt. Heldigvis behøver det ikke være sådan, så længe du tænker lidt anderledes. Læs med her, og få ideer til alternative julegaver, du kan give dine venner.

Bæredygtighed

Bæredygtige gaver er det nye

Bæredygtig gaver det nye, og det er der mange gode grunde til. For det første vil vi naturligvis alle sammen gerne skåne vores jord, og det kan vi gøre ved at tænke mere over, hvad vi køber. Det gælder både i vores daglige forbrug, men bestemt også når vi skal købe gaver. Herudover bliver de fleste glade for sådan én gave. Man kan ikke rigtig benægte, at bæredygtighed er en god ting, så uanset hvilken gave der er tale om, vil bæredygtighedselementet trække den op.

Der findes masser af gode muligheder for bæredygtige gaver. Det er ligegyldigt, om du leder efter noget spiseligt, noget til hjemmet, beklædning eller andre ting. Markedet er efterhånden så stort, at du kan få det meste. Det kræver simpelthen bare, at du kigger dig lidt omkring.

Hvis du helt vil undgå det fysiske element, kan du også give en oplevelsesgave, som kan indløses i nærheden af, hvor din ven bor. Du skal selvfølgelig lige være opmærksom på gavens natur, men ofte vil det være bedre for miljøet end en gennemsnitlig fysisk gave. Så er der også mulighed for at give en donation via gaven, og det er ikke kun bæredygtig, men også medmenneskeligt. 

Pose

Unikke speciallavede gaver

Har du nogensinde tænkt på, at du kan få lavet noget specielt til din ven? Det behøver hverken være dyrt eller omstændigt. Der findes nemlig masser af steder på nettet, hvor du kan bestille speciallavede varer nemt og hurtigt. Det kunne eksempelvis være en mulepose med print. Du kan sagtens bestille mange varianter af billige poser med logo, og det behøver jo ikke være et officielt logo fra et firma. 

Du kan sagtens lave et sjovt og personligt design, som du har opfundet specielt til din ven. Sådan en gave skaber uden tvivl glæde, for den viser, at du har tænkt godt og grundigt over, præcis hvem du har fået fremstillet gaven til.