Trulli

En af de brancher man kan vælge at arbejde i, som er garant for stor personlig udvikling, er den maritime branche. Er du ikke bekendt med de arbejdsområder, der ligger indenfor dette jobfelt, så åbner der sig en helt ny verden, når du først begynder at udforske mulighederne indenfor de såkaldte blå jobs.

Den blå verden

Mennesker der er ansat indenfor det maritime fag, ynder at kalde branchen for den blå branche. Og har man først fået et job i det såkaldte blå Danmark, så er der ikke særligt lang til, at man kan få lov at udforske den blå verden. Omdrejningspunktet for jobs i den maritime branche er skibe, rederier og havne. Og som du ved, så er det noget, der findes i stort set hele verden. Har man en eventyrer i maven, er der derfor rigtig gode muligheder for at søge job eller praktik i udlandet og få stillet sin rejselyst, når man træder ind i det blå univers af maritime jobs.

Personlig udvikling på agendaen

Lige præcis muligheden for at rejse og mødre andre kulturer er noget af det, der tiltrækker rigtig mange unge mennesker til de maritime uddannelser. Vælger man f.eks. en uddannelse som trader indenfor bunkerolie kan man blive ansat ved en bunker fuel supplier i både Dubai, Sydney, Monaco og Houston for blot at nævne et par eksempler. Der er ikke ret mange andre karriereveje, der byder på så mange internationale muligheder. Og slet heller ikke muligheden for at vælge flere forskellige udlandsdestinationer. Men det kan man indenfor det maritime arbejdsfelt. Branchen er nemlig i konstant udvikling, hvilket betyder, at man sagtens kan have mulighed for at skifte både job og geografisk position via forskellige udstationeringer igennem hele karrieren. Det er noget, som mange takker ja til og efterfølgende oplever stor succes med på det personlige plan, hvor de gennemgår en enorm udvikling.

Dannelsesrejse hele livet

Det er sundt at rejse ud og opleve andre kulturer, end den man er vant til hjemmefra. Forskellige input lader dig vokse som person på både det faglige og det personlige plan. Så vælger du en karriere i den blå branche, så kan du se frem til at tage på en livslang dannelsesrejse, der bare bliver ved og ved med at skabe ny udvikling for dig som person. Løn under hele uddannelsen og efterfølgende gode indtjeningsmuligheder er derudover bare ekstra bonusser ved at arbejde i den maritime branche.