Trulli

Dine negle er det blanke lærred, hvor du kan slippe dit inderste, kreative væsen løs og fremhæve lige netop det udtryk, der matcher din stil og personlighed. Vores øjne og hænder er noget af det første, som andre lægger mærke til, og den rette neglelak kan ændre din udstråling markant. Med en smuk neglelak er hænderne aldrig i lommen, men tør vise sig frem og skabe. Desuden er neglelakken ofte det, der sætter det sidste strejf på både hverdagsoutfit og selskabskjoler, og skaber den røde tråd i det samlede udtryk. 

regnbuefarver

Neglene er en legeplads for kreativ udfoldelse 

Der er stor forskel på, hvordan vi ønsker at fremtræde, alt efter om vi skal på arbejde, i byen eller på første date. Blæs på normerne for, hvornår en dybrød neglelak eller alle regnbuens farver passer til. Det er dig, der bestemmer, dine negle er din legeplads for nye udtryk og små kunstværker. Neglelakken kan være din identitetsmarkør for, hvilken kvinde du er indeni. 

Hænderne op af lommen 

Det er vigtigt at finde frem til de typer neglelak, der både passer til vores temperament samt vores øvrige udtryk og stil. Gør den det, får vi også lyst til at vise dem frem, og når vi gør det, viser vi også hele vores væsen frem i al dens vælde. Smukke negle handler om og udviser selvtillid, gåpåmod og kreativitet. 

fingreansigt

Den rigtige neglelak 

Ikke alene handler den rigtige neglelak om farver og udtryk i forhold til de situationer, den skal vises frem i. Vi har også flere krav til den, for den skal passe til vores liv og være praktisk med hensyn til blandt andet holdbarheden, så vi ikke allerede efter en halv dag har blanke neglespidser, der omvendt skaber et sjusket udtryk til vores person. Ofte er tiden knap, og derfor er det en god ide at have flere hurtigttørrende lakker i sit arsenal. Det betyder kvalitetsneglelak til gode priser, som du kan finde et spændende udvalg af ved at følge linket. Den rigtige neglelak er holdbar nok til din dagligdag, og smuk nok til at sætte prikken over i’et til dit pragtfulde væsen.