Trulli

Nikotinposer bliver stadigvæk mere og mere populære. Mange bruger dem som en erstatning for rygning og undgår dermed den skadelige røg i deres lunger. Desværre er der mange gammeldags nikotin poser, der går ind og ødelægger dit tandkød og dine tænder. I dag findes der heldigvis nikotin poser der ikke giver grimme pletter på tænderne. Bliv klogere på hvordan du finder de nikotin poser der ikke ødelægger dine tænder her. 

tændt cigaret

Hvem bruger nikotinposer 

Folk bruger nikotin poser af forskellige årsager. Nogen har aldrig røget smøger men er startet direkte med at anvende nikiton poser. Dog er langt de fleste brugere af nikotin poser enten tidligere rygere eller også bruger folk nikotinposerne til supplement til deres smøger. Med en nikotinpose får du nemlig din nikotin, du så godt kan lide men undgår den skadelige røg i dine lunger, som kommer når du ryger en smøg. Der er rigtig mange personer der bruger nikotinposerne som et middel imod et rygestop. De opnår dermed stadig den nikotin som de er blevet afhængige af gennem almindelige smøger, men det kan være en metode til at kvitte smøgerne og blive røgfri. 

Hvordan bruger man en nikotinpose? 

En nikotinpose er en lille hvis pose du lægger op under din overlæbe. Her vil nikotinen fra posens indhold blive optaget i spyttet og derfra ud i dine blodbaner og på den måde give dig et nikotin sus. Desværre er der mange af nikotinposerne der findes på markedet, der ødelægger både tænder og tandkød. Det er en meget ærgerlig bi-effekt som ingen ønsker. Heldigvis kan du i dag købe nikotin poser fra Zyn. Nikotinposerne fra zyn går nemlig ikke ind og giver de grimme pletter på tænderne og er derfor bedre, at bruge for dine tænder. 

fine hvide tænder

Indeholder nikotinposerne tobak?

Mange spørger om nikotinposerne fra zyn indeholder tobak. Det korte svar er: nej det gør de ikke. Nikotinposerne fra zyn er 100% fri for tobak. De indeholder en meget lille mængde HPCH, en mængde der er så lille at den endda er godkendt i fødevare. Du kan derfor roligt anvende nikotinposerne fra zyn hvis du vil være sikker på at undgå tobak. Nikotinposerne bliver lavet med sødestoffer og i forskellige smagsvarianter og det er altså derfra de for deres smag og ikke fra tobak.