Trulli

Det er ikke kun Grækenland, der har smukke byer ud til havet. Det smukke, hvide Faro venter bare på at blive udforsket! Oplev en anden kultur fra en helt ny side, og få ro i sind og sjæl med de dejlige bølger og den lune, portugisiske luft.

En køreferie til Faro er en længere tur, men den giver også mange muligheder. Lej en bil i Portugal på https://www.autoprio.dk/ eller læs med her for at finde ud af, hvilke andre muligheder du har for en køreferie.

En kortere køretur

Hvis du ikke vil ud på den helt lange rejse fra Norden ned til Sydeuropa, så flyv i stedet til Faro og lej en bil, så du kan køre rundt i området. På den måde kan du nemt og ubesværet udforske det smukke, uforstyrrede land, og du slipper for de lange dage fanget i motervejskø.

En lejebil fra Faro Algarve lufthavn kan findes på https://www.autoprio.dk/da-portugal-faro-algarve-lufthavn-fao/, og det er en god måde at begynde ferien på.

Du slipper for at være afhængig af offentlig transport på et sprog, du ikke forstår, og der er ingen taxichauffører, der prøver at snyde dig.

Du er fri til at bevæge dig hen, hvor du vil, og du kan rejse rundt i Portugal og området omkring Faro, som du ønsker det.

Mulighederne ved en køreferie

En køreferie giver dig en større frihed og spontanitet. Du er ikke bundet af et rejseselskabs skema – du kan gøre, som du vil.

Dertil vil du også kunne rejse af mindre veje og komme steder hen, du ellers ikke ville se. Hvor en bus- eller taxichaufførs opgave er at få dig fra A til B, så kan du med din egen lejebil nyde turen i dit tempo. Det eneste, det koster, er udlejning, forsikring og brændstof.

Gode tips til turen

Uanset hvor langt eller kort du rejser, så hav altid noget med at drikke, når du rejser varme steder. Du ved aldrig, hvornår du pludselig får brug for vand.

Det er også en god idé at tage langtidsholdbar mad med, for eksempel myslibarer eller slik. Det er vigtigt at holde sig hydreret og blodsukkeret vedlige, for at få en god ferie.

Forbered også gerne underholdning til bilen, især hvis du rejser med børn. Det kan være en lydbog for hele familien eller film, der kan afspilles på tablets eller bilskærme. Hold ro og orden på turen, så ingen bliver vrede eller utilfredse.