Trulli

Er du overvældet og udmattet, og har du brug for en hånd til det praktiske i forbindelse med tabet af en nær? Det er meget normalt at det som pårørende til en nyligt afdød, kan være uoverskueligt at skulle tage stilling til alle de overvejelser der kan gøres når der skal tages afsked.

 

Hvis du har mistet en nær og nu skal til at planlægge, enten en begravelse eller en bisættelse, så ansæt en bedemand til at hjælpe dig på vej. Er du lokaliseret i Midtjylland og leder efter en bedemand kolding, så kan Bedemand Heick og Larsen hjælpe dig på vej. Her bliver du taget i hånden og hjulpet igennem processen, så I som pårørende kan få ro til at tage afsked på en mindeværdig og æresfuld måde. Bedemand Heick og Larsen, overtog i Juli 2019 Søgaard Bedemandsforretning hvor de arbejde sammen på daværende tidspunkt. Og vil nu gerne føre en vision videre om at hjælpe pårørende, med fokus på begreber som gennemsigtighed, ordentlighed og ærlighed.

 

Udover blomster, kiste, kirke osv. er det tit også vigtigt for familien at få en gravsten som de kan mindes ved. Foto: Unsplash

Der er så mange ting som skal planlægges

Det kan som pårørende til en afdød være en stor mundfuld at skulle tage sig af alle praktiske sager der skal ordnes i tilfælde af et dødsfald. Derfor tager Bedemand Heick og Larsen dig i hånden hele vejen, så du kan få ro. Som pårørende er afskeden vigtig for at kunne sige farvel, slutte fred og få ro. Bedemand Heick og Larsen, har massere af erfaring og får gode anmeldelser. Så i deres hænder er du garanteret at du ikke skal stresse over unødvendige ting. De kan hjælpe dig med at tage stilling til alt fra musik, kiste, kirke, blomster og om hvorvidt I vil have en begravelse eller en bisættelse. De sørger for få taget bestillinger af alt, og at du som kunde får overblik og gennemsigtighed igennem hele processen.