Trulli

Det er vigtigt, at man har et godt forhold til sin partner, og her kan sex være en vigtig del af det. Det sker bare ganske naturligt, at man får mindre lyst til sex med sin partner med tiden, når man ikke længere er helt nyforelsket. Det kan være, at du også savner den tid, hvor man ikke kunne stoppe med at have lyst til hinanden? Så kan det være, at det er på tide, at du gør noget for at få lidt gang i sexlivet med din partner igen. Du kan finde inspiration til, hvad der kan hjælpe i denne artikel. Så se du bare med lige her!

Kærester

 

Skab en fræk stemning med erotisk undertøj

Der er nogle, der er meget tændt af det visuelle, når det kommer til sex. Her kan det være frækt, hvis man eksperimenterer med forskelligt erotisk undertøj. Det er noget, der godt kan være med til at sætte den rette stemning. Der er mange ting, man kan gøre for at skabe en god stemning, og du kan starte med dette. Det er en lille ting, som alligevel kan gøre så meget.

Giv hinanden massage

Sex kan starte på mange uskyldige måder. Men man kan også selv sætte en uskyldig stemning, hvor man alligevel lægger op til noget andet. Det kan f.eks. være, at du skal skabe en dejlig stemning ved at lægge op til noget massage, som kan føre med til noget andet.

Kvinde

 

Find noget sjovt legetøj

Man kan også sætte gang i sexlivet derhjemme ved at finde noget sjovt legetøj, som man kan eksperimentere med. Det er naturligvis noget, som I begge to skal synes, der er fedt. Men det er måske noget, I kan tale om og se nærmere på sammen. Der er rigtig meget forskellige legetøj, man kan vælge mellem, så der er helt sikkert noget, som der falder i jeres smag. Ellers er det bare med at prøve sig frem, indtil man finder noget, man kan lide. Det kan være, at I skal i gang med at kigge snart, så I kan komme i gang med at tænde op for sexlivet derhjemme.