Trulli

Skønhedsidealer har siden tidernes morgen eksisteret blandt vi mennesker, når vi har omgået hinanden flokvis. At de ændres og skifter, er de færreste nok i tvivl om. Men er der noget bestemt, vi kan fastslå, vi mennesker aldrig bliver trætte af og for altid vil lade os tiltrække af? Og skal vi følge dem og lade os ændre via indgreb? Læs mere her, sammenlign og dan din mening. 

botox og kosmetisk indgreb

Hvad tiltrækkes vi af og hvad er skønhedsidealet ofte?

Vi kan have så uendeligt meget lyst til at ændre på os selv, og det udseende og de træk vi nu er født med. Det tager også på mange menneskers humør, fordi de grubler over og lader sig irritere over det udseende de nu engang er født med. For kvinder handler det ofte om ens kropsbygning. Ønsket om en slankere talje, mindre lår eller større bryster. Ting de ofte begrunder som uretfærdige, fordi de evt. blev født med større knogler, større kropsbygning eller mindre bryster end andre kvinder. 

Mændene er tit frustreret over en højde, der ifølge dem ikke er høj nok. Det er også ofte deres kropsbygning og muskelmasse, der på mange måder ikke er stor nok til de bare er tilfredse. De prøver at forøge det, eller kompensere for den lave højde ved at træne en masse og styrke musklerne. Det er der som sådan heller ikke noget galt ved. Men det kan også blive for meget og langt fra sundt.

En ting kan vi slå fast. At ligegyldigt hvordan du ser ud og er født med, så vil et stort smil ud til verden, der signalerer venlighed, og at du er et glad menneske altid gå lige ind i hjertet på andre folk. Du vil også virke fascinerende, hvis du blot bevare din indre ro. Det viser en form for selvsikkerhed. 

kvinde med makeup

Falsk naturlighed og fordømmende blikke ved brug af visse kosmetiske indgreb

Ligeledes gælder det med kosmetiske indgreb. Mange har fordomme og holdninger til andres brug af det. Nogen elsker det bare også, og har et unaturligt overforbrug af indgrebene. Andre benytter sig tit af det men på den sundeste og reneste måde. 

Der findes mange brugbare og kvalificerede kosmetiske klinikker. Se eksempelvis rynkebehandling Vejle. Har går specialisten ind og tilpasser sig dine ønsker og behov 100%. Et godt samarbejde og omfattende information vægtes højt. Sikkerheden omkring behandlingerne kan ikke betvivles.