Trulli

Har du prioriteret dig selv i dag? Det kan være, at du har en travl hverdag med et fuldtidsjob, et hus der skal passes og tre børn, der kræver din opmærksomhed. Det kan også være, at du er studerende på et krævende studie eller blot er for god til at glemme dig selv i din hverdag. 

Hvis noget af det ovenstående passer på dig, så er det nu tid til, at du begynder at tage dig tid til dig selv. Det kan være et kvarter hver dag, hvor du kan gå en tur, læse i en bog eller smide dig på sofaen. Men der er også mange andre måder, hvorpå denne alene-tid kunne bruges. 

Dyne og puder

Dig-tid på din måde

En af disse måder kunne være at finde ud af dine seksuelle præferencer. Dette kunne du for eksempel gøre, ved at undersøge udvalget af sexfilm på nettet. Ved at bruge noget af din dig-tid på at se sexfilm, så kan du få både øget sexlyst og selvindsigt. 

Det kan være en sund måde at bruge den tid du prioritere til dig selv, netop fordi det udelukkende handler om at se sexfilm, som tænder dig. Det kan være givende for dit sexliv at undersøge, hvad du tænder på og har lyst til, ligesom det giver dig en større selvindsigt. 

Person der er fri

Få styr på dine behov og lyster

Det er netop i forhold til fokus på dine behov og lyster, at det at se sexfilm er yderst relevant i sammenhæng med at prioritere dig selv. Det giver dig tid alene, hvor der kun er fokus på dig og dine seksuelle præferencer, hvor du ikke skal tænke på eksamen, indkøb eller rengøring. 

Ligeledes giver det dig tid og mulighed for at finde ud af, hvilke seksuelle behov og lyster du har. Det gør det at se sexfilm til en god og givende aktivitet, når du har alene-tid. 

Men i bund og grund handler det om, at du skal tage dig tid til dig selv og huske det i en travl hverdag. Hvordan du bruger den tid på dig selv, er op til dig og dine lyster.