Trulli

Er du træt af at se på de gamle døre og vinduer dag ind og dag ud? Så er det måske på tide at gøre noget ved det. JNA vinduer og døre har alt hvad du skal bruge og hjælper dig hele vejen igennem processen. Her får du kvalitet i højeste plan og god service.  

Hvis det er på tide at huset skal have nye vinder eller døre. Det kan være huset det hjemme som er utætte og slidte. Måske sommerhuset kunne trænge til en omgang så det er lækkert og nyt til den nye sæson? Hos JNA vinduer og døre kan du finde lige hvad du ønsker. Her sættes der fokus på kvalitet, bæredygtighed, gode kundeoplevelser og ultimativ service. Du kan se mere på www.jna.dk 

Mangler du inspiration? 

Hvis du føler at du mangler inspiration til processen, eller er lidt i tvivl om præcis hvordan det skal være i jeres/dit hus, så kan du få hjælp hos JNA. PÅ hjemmesiden kan du under inspirationssiden finde billeder og beskrivelser af andre kunders forløb hos JNA og læse om hvordan de her gjort det.  

Hvis du ikke føler du fandt hvad du ledte efter. Eller bare stadig er lidt nysgerrig, så kan du besøge JNAs digitale showroom som tager dig igennem en masse af deres produkter af høj kvalitet. Desuden kan du også besøge 1 eller flere af de 5 udstillinger som JNA har rundt omkring i landet. Hos JNA er der gratis levering og gode tilbud. 

JNA vinduer og døre støtter mærkesager som kræftens bekæmpelse og Danmarks julemærkehjem. Foto: Unsplash

En mærkesag til forskel 

Hos JNA får du ikke blot døre og vinduer af høj kvalitet. Her får du også muligheden for at gøre en forskel. JNA er nemlig erhvervspartner med kræftens bekæmpelse, hvilket vil sige at de via erhvervssponsorater støtter op om kampen mod kræft. Desuden støtter JNA også de danske julemærkehjem der hjælper unge danskere i alderen 7-14 år.