Trulli

Som barn har man en masse muligheder for at udtrykke sig selv igennem leg og kreative aktiviteter. Det er sværere at gøre det som voksen, men det er stadig vigtigt. Når du udtrykker dig selv, er du med til at fæstne dig i virkeligheden og danne din identitet; det er sundt for både dig og din hjerne.

Hund i hundeseng

Vis din personlighed igennem din påklædning

En måde, hvorpå voksne kan udtrykke dem selv, er ved at gå op i deres udseende. Selvfølgelig skal du tilpasse dit tøj til dit arbejde og andre situationer, der påkræver en dresscode. Men du skal også kunne eksistere i din hverdag. Hvis du arbejder et sted, hvor der er en fast arbejdsuniform, kan du for eksempel stadig selv bestemme hvilke smykker, du har på, tilføje brocher på din trøje og eventuelt eksperimentere med sminke. Du kan have sjove strømper på, når ingen kan se dem. Du kan finde fede sokker på Socks4less.dk. Nogle gange er det, at du ved, hvordan du udtrykker dig, alt, der skal til.

Vis din personlighed igennem dit hjem

Det sted, hvor de fleste udtrykker sig mest, er i deres hjem. Hjemmet er dit eget; det er din lille beskyttede boble, hvor du kan være helt dig selv. Du kan hænge plakater op, der refererer til din yndlingsfilm, du kan sætte vaser frem med dine favoritblomster, du kan købe en hundeseng med fine mønstre, og du kan finde sofapuder i dine yndlingsfarver. Dit hjem skal være dit fristed, hvor du kan eksistere som dig selv; derfor skal du kunne lade din personlighed skinne igennem der. 

Vis din personlighed igennem dine hobbyer

Selvfølgelig udtrykker du også dig selv igennem dine hobbyer. Det er ofte associeret med kreative hobbyer som tegning, maling, musik og dans, men man udtrykker sig igennem alle former for fritidsinteresser. Det kan være at du rider, at du løber, at du spiller fodbold, at du kigger på fugle, eller at du samler på frimærker. Uanset hvad du laver, er det med til at gøre dig, til den du er.

Malerpensler

Vis, hvem du er

Selvom du ikke er et barn længere, er du stadig på rejsen til at finde ud af, hvem du er. Ingen er sikre på, hvem de er, men med disse tips er du forhåbentlig blevet inspireret til at arbejde på det. Med din påklædning, dit hjem og din fritid, kan du langsomt, men sikkert, opbygge din identitet. Vis, hvem du er! Ingen andre vil gøre det for dig.