Trulli

Findes der noget som rigtig og forkert undertøj? Altså er noget undertøj bedre for dig end noget andet? Ja, det er der faktisk. 

Det varierer en del, hvilket slags tøj du skal for den bedste komfort. Det entydige svar, der kan gives på området, er, at entydigt svar ikke findes. Men der findes underbukser, der er bedre for dig end andre. 

Der er underbukser, du synes bedre om, fordi de understøtter din brug bedre eller fordi de bare er mere behagelige. Det kan dog være et problem, hvis du bliver vælger underbukser efter komfort. 

Lange_underbukser

Vintertiden kræver varmere tøj

Når vintertiden kommer, er vi alle sammen klar over, at vi skal til at hoppe i noget varmere tøj, men betyder det også undertøj? 

Hvis du oplever problemer med at holde på varmen, så ja. Ofte er det ikke i underbukseregionen, at kulden indfinder sig først, det har dog ikke nødvendigvis noget at gøre med dine underbukser, men området, de beskytter. 

Du vil altid opleve kulden først de steder, hvor du har direkte møde med kulden. Det betyder dog ikke, at du ikke skal være klædt godt på, på de mindre åbne steder. 

Har du f.eks. længere underbukser, der ikke er tætsiddende, vil du formentlig oftere opleve kulde i vintermånederne. 

For det er ikke mængden af stoffet, der hjælper til de kolde vintermåneder, det styrken i underbukserne. Hvordan holder de på varmen? Hvordan hjælper de blodcirkulationen? 

 Korte_underbukser

Gode og tætsiddende underbukser

Det kan måske virke mod intuitionen, at dine underbukser skal være kortere om vinteren, men tror du ikke på det, så er der kun en vej til at finde frem til det. 

Og så skal der også lyde en klar tilkendegivelse af, at underbukser ikke bare er rart og komfortabelt tøj, det har et æstetisk udtryk. 

De lange underbukser har ikke det bedste udtryk, slet ikke hvis de kobles med et par shorts uden på, der skulle være kortere eller samme længde som underbukserne. 

Ej heller ser det så fantastisk ud, hvis det er svært at bedømme, om du faktisk står i et par shorts eller om det er underbukser du har på. 

Prøv dig frem til et par ny underbukser, men husk at ikke tænke hele billedet med. 

Er du glad for tætsiddende bukser, for korte shorts, for tynde jakkesætsbukser, vil du uden tvivl også blive rigtig glad for et par kortere underbukser.

Og så har de også den fantastisk egenskab, at de hjælper en del, når de varme sommermåneder igen pryder landskabet og dit stille soveværelse.