Trulli

Har du gået og tænkt på at prøve noget nyt inden for sex? Det kan være at du og din kæreste ønsker at eksperimentere lidt? Her kunne analsex være en mulighed, vær blot opmærksom på at den ikke er for alle. Nogen har måske allerede en idé om at det ikke er noget for dem, men som mange andre ting, så kræver den tryghed for at fungere. 

Læs mere om hvorfor.

Gratis lagerfoto af ansigtsudtryk, berøring, elskere

Sex kræver tryghed

Hvis sex skal være en god oplevelse, kræver det at begge partnere er trygge ved hinanden. Ellers kan kroppen godt spænde en del, og ved især analsex er det ikke en god ting. Derfor skal I snakke sammen, og føle jer frem til om det er noget I er trygge ved.

Her er tempoet også vigtigt. Gå langsomt frem, og lad kroppen vænne sig til fornemmelsen. Det er vigtigt den første gang man prøver, så der ikke opstår ubehagelige situationer.

Gratis lagerfoto af blå baggrund, close-up, farver

Husk glidecremen

Skal man prøve analsex, er det også en rigtig god idé at have noget glidecreme ved sin side. Der vil ikke være nær så meget fugt til at hjælpe på vej, og derfor er man nødt til at medbringe det selv.

Derudover kan I overveje om der er nogle stillinger der er bedre at bruge end andre. I kunne for eksempel prøve at ligge fladt på maven. På den måde er der ikke nær så stor chance for at spænde i underlivet, hvilket gør hele affæren meget nemmere.

Gratis lagerfoto af ben wa bolde, dildo, fornøjelse

Prøv med legetøj

Hvis du er lidt nervøs for situationen, kan du prøve at starte med et legetøj i mindre størrelse. Her kan du prøve af og stille og roligt få en fornemmelse for hvordan det føles. Husk at holde hygiejnen, og hold jer kun til endetarmens åbning. Ellers kan kvinden risikere at få bakterier ind på uhensigtsmæssige steder. Ønsker du at vide mere om analsex, for at føle dig mere sikker, så kan du her finde en guide til analsex og blive klogere. 

Det kan kun anbefales at søge hjælp online, før I kaster jer ud i det, så I kan være velforberedte.